maandag 14 september 2009

FAQ Equi-challenge - teambuilding met paarden


1) u hebt geen aangepaste of speciale kledij nodig voor Equi-challenge. u mag dragen wat u wil. hou er rekening mee dat uw kleren mogelijks een spatje modder of natte neus kunnen verduren :-) we raden gemakkelijke schoenen aan (sportschoenen, bij regenweer waterbestendige laarzen), naaldhakken zijn uit den boze.

2) Equi-challenge kan in dag- of halve dag programma aangeboden worden. Op verzoek zijn ook weekendformules op locatie, met overnachting mogelijk.

3) catering KAN maar MOET NIET.

4) Equi-challenge kan ook aangevuld worden met teambuilding activiteiten zonder paarden. enkele voorbeelden: quiz, spel zonder grenzen, moordspel, zoektocht, avonturentocht, ... (zie www.event-solutions.be voor meer activiteiten)

5) deelnemers die bang zijn voor paarden, kunnen voor de aanvang van de oefeningen onder begeleiding kennis maken met de paarden, zodat zij zonder vrees kunnen deelnemen aan de Equi-challenge.

6) Equi-challenge gebeurt NAAST het paard. u hoeft dus niet te kunnen paardrijden voor deze teambuilding. niemand zit OP het paard.

7) ook zwangere vrouwen kunnen probleemloos deelnemen aan de Equi-challenge. voor iedereen geldt trouwens dat de richtlijnen inzake veiligheid dienen nageleefd te worden. wie zich daar aan houdt, is veilig :-)

8) zelfs als het regent kan Equi-challenge gewoon doorgaan. een paard smelt niet van een beetje regen :-) een mens evenmin :-) event-solutions beschikt over diverse tenten die kunnen opgesteld worden bij activiteiten in open lucht. in geval van hevige regen kunnen wij een overdekte locatie voor u vinden.

9) Equi-challenge kan ook tijdens het weekend plaatsvinden.

10) ook kinderen kunnen deelnemen aan Equi-challenge in het kader van een Family Day of familiedag. u zal verbaasd staan hoe goed zij het er van af brengen !

11) u kan inderdaad zelf een locatie voorstellen, wij komen vervolgens naar u toe.

12) Equi-challenge kan ook voor grotere groepen. in dat geval schakelen wij extra paardencoaches in.

13) u kan inderdaad ook klanten uitnodigen op een Equi-challenge, om de relatie tussen uw medewerkers / sales mensen met hun klanten te optimaliseren.

14) op verzoek kan een professionele fotograaf ingehuurd worden. we beschikken over diverse beroepsfotografen in ons netwerk. sowieso nemen we zelf ook altijd foto's, zodat u na afloop een souvenir ontvangt van uw Equi-challenge.

15) bij voorkeur ontvangen we 3 à 4 weken voor uw event uw bevestiging, om een vlotte organisatie mogelijk te maken. hou er aub rekening mee dat wij slechts 1 Equi-challenge per dag organiseren - tijdig reserveren is de boodschap. we werken op een first come, first serve basis.

16) transport van uw team van en naar de Equi-challenge locatie en de locatie van uw bedrijf / restaurant naar keuze is mogelijk.


voor verdere vragen kan u contact opnemen met: anke@equiboost.com of patrick@event-solutions.be.


deze FAQ zal regelmatig ge-update worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten