maandag 15 februari 2010

Voor wie is de Anger Management Training bedoeld?

De workshop Anger Management staat open voor iedereen die op een gezonde manier wil leren omgaan met zijn of haar boosheid en woede.

Voor iedereen die de energie die vrijkomt bij een woede-aanval, in positieve zin wil aanwenden.

Voor mensen die geen tijd of zin hebben om wekelijks een anger management therapie bij te wonen, maar die toch iets willen doen aan hun woedebeheersing.


Meer info leest u hier:  http://www.equiboost.com/admin/modules/upload/files/Workshop%20-%20anger%20management.pdf

4 opmerkingen:

 1. De bovenstaande link is out of order, hoe kan ik deze informatie toch terugvinden?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo, ben ik Mr. Mason Diego. Een gerenommeerde, legitieme & geaccrediteerde geldschieter. We geven lening van alle soorten in een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, Home lening, Student lening, Business Loan, uitvinder lening, consolidatie van de schuld. enz. Dus krijg terug naar ons via de hieronder details, indien geïnteresseerd in ons aanbod...
  *************************************************************
  E-mail: diegoloancompany@yahoo.com
  Website: http://diegoloan.webs.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo, ben ik Mr. Mason Diego. Een gerenommeerde, legitieme & geaccrediteerde geldschieter. We geven lening van alle soorten in een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, Home lening, Student lening, Business Loan, uitvinder lening, consolidatie van de schuld. enz. Dus krijg terug naar ons via de hieronder details, indien geïnteresseerd in ons aanbod...
  *************************************************************
  E-mail: diegoloancompany@yahoo.com
  Website: http://diegoloan.webs.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe ik werd gered door een angst voor God en vertrouwde Lender {Lexieloancompany@yahoo.com} ..

  Hallo, ik ben Andrew Thompson momenteel woonachtig in CT USA, God zegen me met twee kinderen en een lieve vrouw, ik beloof dat ik deze getuigenis vanwege Gods genade in mijn leven te delen, 2 dagen geleden was ik in wanhopige behoefte aan geld, dus ik dacht van het hebben van een lening dan kwam ik verkeerde handen die beweerde lening kredietverstrekker niet wetende dat hij een scam was zijn. Hij 1.500,00 USD verzameld van mij en weiger om me te mailen sindsdien verwarren was ik, maar God me te hulp kwam, een trouwe dag ging ik naar de kerk na de dienst Ik deel idee met een vriend en ze voeren mij LEXIE lening bedrijf, ze zei dat ze was gegeven 98,000.00 USD van MR LEXIE, de algemeen directeur van LEXIE lening bedrijf. Dus ik zijn e-mailadres verzameld, vertelde hij me de regels en regelgeving en ik volgde, dan na verwerking van de documenten, gaf hij me mijn lening van 55,000.00 USD ... Dus als je geïnteresseerd bent in een lening kunt u ook contact met hem op dit E-mail: Lexieloancompany@yahoo.com of tekst +1 (816) 892-6958 bedankt, ik ben ervan overtuigd dat hij zal je ook helpen.

  BeantwoordenVerwijderen